Lázně|Dovolená|Ubytování|Wellness

Ubytování v Luhačovicích s recenzemi

Ubytování Luhačovice s nejlepšími recenzemi 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2022. Luxusní ubytování v Luhačovicích. Dovolená Luhačovice pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2022.

Ubytování v Luhačovicích s recenzemi 2022

Ubytování v Luhačovicích 2022/2023. Dovolená v regionu Bílé Karpaty, v okresu Hodonín - Radějov. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa U Vinaře - Radějov. Užijte si krásnou First Minute dovolenou v Luhačovicích v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 3. září 2022 (sobota) do 10. září 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento podzimní luxusní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 30800 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 2 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa U Vinaře - Radějov 5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Chalupa U Vinaře - Radějov
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • vnitřní krb
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • lednice
  • terasa
  • možnost ubytování se psem
 
  • 30 800 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Skvělé místo, ideální pro partu i rodinu. Moc příjemný a vstřícný majtel.

Rekreace v lokalitě Bílé Karpaty, týden v okresu Hodonín - Javorník levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chata Filipov 75 - Javorník. Užijte si nádhernou Super Last Minute dovolenou v Luhačovicích v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 28. května 2022 do soboty 4. června 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si jarní luxusní prázdniny v Luhačovicích za skvělou cenu 14000 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chata Filipov 75 - Javorník je 4.9 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 16 cestovatelů).
Chata Filipov 75 - Javorník
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • sauna
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 14 000 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (16 hodnocení)

Nejnovější recenze: Skvělé prostředí i jednání majitele,spoustu vyžití a okolních turistických zajimavostí.

Ubytování v Luhačovicích levně2022/2023. Dovolená v regionu Bílé Karpaty, v okresu Hodonín - Tvarožná Lhota levně. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chata Pohoda - Tvarožná Lhota. Užijte si krásnou Super Last Minute dovolenou v Luhačovicích v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 28. května 2022 (sobota) do 4. června 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento jarní luxusní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 14350 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 28 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chata Pohoda - Tvarožná Lhota 4.9 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Chata Pohoda - Tvarožná Lhota
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Úschovna kol a lyží
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • možnost ubytování se psem
 
  • 14 350 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (28 hodnocení)

Nejnovější recenze: Pobyt se nám vydařil a velmi se nám, zde líbilo. Majitelé byli velmi vstřícní a ochotní. Vybavení chaty Pohoda je dobře vybavena, okolí nabízí pěkné výlety.

Rekreace v lokalitě Bílé Karpaty, týden v okresu Hodonín - Javorník levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chata Filipov 75 - Javorník. Užijte si nádhernou dovolenou v Luhačovicích v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 25. června 2022 do soboty 2. července 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si letní luxusní prázdniny v Luhačovicích za skvělou cenu 14000 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chata Filipov 75 - Javorník je 4.9 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 16 cestovatelů).
Chata Filipov 75 - Javorník
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • sauna
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 14 000 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (16 hodnocení)

Nejnovější recenze: Skvělé prostředí i jednání majitele,spoustu vyžití a okolních turistických zajimavostí.

Ubytování v Luhačovicích levně2022/2023. Dovolená v regionu Bílé Karpaty, v okresu Hodonín - Tvarožná Lhota levně. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chata Pohoda - Tvarožná Lhota. Užijte si krásnou First Minute dovolenou v Luhačovicích v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 13. srpna 2022 (sobota) do 20. srpna 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento letní luxusní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 14350 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 28 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chata Pohoda - Tvarožná Lhota 4.9 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Chata Pohoda - Tvarožná Lhota
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Úschovna kol a lyží
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • možnost ubytování se psem
 
  • 14 350 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (28 hodnocení)

Nejnovější recenze: Pobyt se nám vydařil a velmi se nám, zde líbilo. Majitelé byli velmi vstřícní a ochotní. Vybavení chaty Pohoda je dobře vybavena, okolí nabízí pěkné výlety.

Rekreace v lokalitě Bílé Karpaty, týden v okresu Hodonín - Tvarožná Lhota levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chata Pohoda - Tvarožná Lhota. Užijte si nádhernou First Minute dovolenou v Luhačovicích v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 20. srpna 2022 do soboty 27. srpna 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si letní luxusní prázdniny v Luhačovicích za skvělou cenu 14350 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chata Pohoda - Tvarožná Lhota je 4.9 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 28 cestovatelů).
Chata Pohoda - Tvarožná Lhota
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Úschovna kol a lyží
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • možnost ubytování se psem
 
  • 14 350 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (28 hodnocení)

Nejnovější recenze: Pobyt se nám vydařil a velmi se nám, zde líbilo. Majitelé byli velmi vstřícní a ochotní. Vybavení chaty Pohoda je dobře vybavena, okolí nabízí pěkné výlety.

Ubytování v Luhačovicích levně2022/2023. Dovolená v regionu Bílé Karpaty, v okresu Hodonín - Javorník levně. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chata Filipov 75 - Javorník. Užijte si krásnou First Minute dovolenou v Luhačovicích v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 27. srpna 2022 (sobota) do 3. září 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento letní luxusní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 16506 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 16 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chata Filipov 75 - Javorník 4.9 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Chata Filipov 75 - Javorník
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • sauna
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 16 506 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (16 hodnocení)

Nejnovější recenze: Skvělé prostředí i jednání majitele,spoustu vyžití a okolních turistických zajimavostí.

Rekreace v lokalitě Bílé Karpaty, týden v okresu Hodonín - Javorník levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chata Filipov 75 - Javorník. Užijte si nádhernou First Minute dovolenou v Luhačovicích v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 3. září 2022 do soboty 10. září 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si podzimní luxusní prázdniny v Luhačovicích za skvělou cenu 15001 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chata Filipov 75 - Javorník je 4.9 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 16 cestovatelů).
Chata Filipov 75 - Javorník
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • sauna
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 15 001 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (16 hodnocení)

Nejnovější recenze: Skvělé prostředí i jednání majitele,spoustu vyžití a okolních turistických zajimavostí.

Ubytování v Luhačovicích 2022/2023. Dovolená v regionu Bílé Karpaty, v okresu Uherské Hradiště - Strání. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Plantáž - Strání. Užijte si krásnou First Minute dovolenou v Luhačovicích v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 24. prosince 2022 (sobota) do 31. prosince 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento zimní luxusní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 36435 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 3 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Plantáž - Strání 4.9 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Chalupa Plantáž - Strání
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • sauna
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • lednice
  • terasa
 
  • 36 435 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (3 hodnocení)

Nejnovější recenze: Se vším

Rekreace v lokalitě Bílé Karpaty, týden v okresu Hodonín - Javorník levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chata Filipov 75 - Javorník. Užijte si nádhernou First Minute dovolenou v Luhačovicích v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 28. ledna 2023 do soboty 4. února 2023, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si zimní luxusní prázdniny v Luhačovicích za skvělou cenu 17003 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chata Filipov 75 - Javorník je 4.9 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 16 cestovatelů).
Chata Filipov 75 - Javorník
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • sauna
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 17 003 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (16 hodnocení)

Nejnovější recenze: Skvělé prostředí i jednání majitele,spoustu vyžití a okolních turistických zajimavostí.


Zobrazeno 1-10 z 296 nalezených

Ubytování v Luhačovicích 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Luhačovicích podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Luhačovic vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Luhačovicích vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si v Luhačovicích žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Vysočina recenze nebo Znojmo recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Adršpach recenze případně Bedřichov recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR 2022.


Termíny ubytování v Luhačovicích můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2022 a 2023. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Luhačovice All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Luhačovic - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Luhačovicích - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Luhačovicích podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Luhačovicích s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2022 a 2023 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Luhačovicích.