Polopenze|Pobyty|Last Minute

Ubytování v Luhačovicích s recenzemi

Ubytování Luhačovice s nejlepšími recenzemi 2023. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2023. Luxusní ubytování v Luhačovicích. Dovolená Luhačovice pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2023.

Ubytování v Luhačovicích s recenzemi 2023

Obecné informace o této nabídce

Ubytování v Luhačovicích v zimě 2023 v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům v regionu Luhačovice, Jižní Morava v délce 8 dní - 7 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od neděle 12. února 2023 do neděle 19. února 2023 s vlastní dopravou od popozítří. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Jurkovičův Dům na základě 10 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Luhačovicích s recenzemi, zimní Super Last Minute, pobytové, lázeňské, v aktuální ceně 15540,- Kč.


Ubytování v Luhačovicích s recenzemi 2023
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 15 540 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Obecné informace o této nabídce

Dovolená Luhačovice, Jižní Morava Luhačovic 2023 v zimě v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům, v délce 22 dní - 21 nocí. Tento pobyt v Luhačovicích je aktuálně volný v termínu: neděle 12. únor až neděle 5. březen 2023 s vlastní dopravou a termínem popozítří. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Luhačovicích za aktuální cenu 52045,- Kč. Toto ubytování v Luhačovicích nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, zimní Super Last Minute, pobytové, lázeňské. Hodnocení ubytování v Jurkovičův Dům je 4.8 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 10 předchozích návštěvníků.


Ubytování v Luhačovicích s recenzemi
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 52 045 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Obecné informace o této nabídce

Ubytování v Luhačovicích v zimě 2023 v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům v regionu Luhačovice, Jižní Morava v délce 22 dní - 21 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od neděle 12. února 2023 do neděle 5. března 2023 s vlastní dopravou od popozítří. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Jurkovičův Dům na základě 10 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Luhačovicích s recenzemi, zimní Super Last Minute, pobytové, lázeňské, v aktuální ceně 56875,- Kč.


Ubytování v Luhačovicích s recenzemi - Jurkovičův Dům
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 56 875 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Obecné informace o této nabídce

Dovolená Luhačovice, Jižní Morava Luhačovic 2023 v zimě v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům, v délce 5 dní - 4 nocí. Tento pobyt v Luhačovicích je aktuálně volný v termínu: neděle 12. únor až čtvrtek 16. únor 2023 s vlastní dopravou a termínem popozítří. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Luhačovicích za aktuální cenu 10840,- Kč. Toto ubytování v Luhačovicích nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, zimní Super Last Minute, pobytové, lázeňské. Hodnocení ubytování v Jurkovičův Dům je 4.8 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 10 předchozích návštěvníků.


Ubytování v Luhačovicích s recenzemi - Jurkovičův Dům
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 10 840 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Obecné informace o této nabídce

Ubytování v Luhačovicích v zimě 2023 v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům v regionu Luhačovice, Jižní Morava v délce 8 dní - 7 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od pondělí 13. února 2023 do pondělí 20. února 2023 s vlastní dopravou od za 4 dny. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Jurkovičův Dům na základě 10 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Luhačovicích s recenzemi, zimní Super Last Minute, pobytové, lázeňské, v aktuální ceně 19565,- Kč.


Ubytování v Luhačovicích s recenzemi - Jurkovičův Dům
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 19 565 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Obecné informace o této nabídce

Dovolená Luhačovice, Jižní Morava Luhačovic 2023 v zimě v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům, v délce 15 dní - 14 nocí. Tento pobyt v Luhačovicích je aktuálně volný v termínu: středa 15. únor až středa 1. březen 2023 s vlastní dopravou a termínem za 6 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Luhačovicích za aktuální cenu 35630,- Kč. Toto ubytování v Luhačovicích nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, zimní Super Last Minute, pobytové, lázeňské. Hodnocení ubytování v Jurkovičův Dům je 4.8 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 10 předchozích návštěvníků.


Ubytování v Luhačovicích s recenzemi - Jurkovičův Dům
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 35 630 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Obecné informace o této nabídce

Ubytování v Luhačovicích v zimě 2023 v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům v regionu Luhačovice, Jižní Morava v délce 8 dní - 7 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od středy 15. února 2023 do středy 22. února 2023 s vlastní dopravou od za 6 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Jurkovičův Dům na základě 10 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Luhačovicích s recenzemi, zimní Super Last Minute, pobytové, lázeňské, v aktuální ceně 19565,- Kč.


Ubytování v Luhačovicích s recenzemi 2023 - Jurkovičův Dům
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 19 565 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Obecné informace o této nabídce

Dovolená Luhačovice, Jižní Morava Luhačovic 2023 v zimě v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům, v délce 8 dní - 7 nocí. Tento pobyt v Luhačovicích je aktuálně volný v termínu: neděle 19. únor až neděle 26. únor 2023 s vlastní dopravou a termínem za 10 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Luhačovicích za aktuální cenu 19425,- Kč. Toto ubytování v Luhačovicích nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, zimní Last Minute, pobytové, lázeňské. Hodnocení ubytování v Jurkovičův Dům je 4.8 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 10 předchozích návštěvníků.


Ubytování v Luhačovicích s recenzemi 2023 - Jurkovičův Dům
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 19 425 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Obecné informace o této nabídce

Ubytování v Luhačovicích v zimě 2023 v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům v regionu Luhačovice, Jižní Morava v délce 5 dní - 4 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od neděle 19. února 2023 do čtvrtka 23. února 2023 s vlastní dopravou od za 10 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Jurkovičův Dům na základě 10 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Luhačovicích s recenzemi, zimní Last Minute, pobytové, lázeňské, v aktuální ceně 13400,- Kč.


Ubytování v Luhačovicích s recenzemi 2023 - Jurkovičův Dům
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 13 400 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Obecné informace o této nabídce

Dovolená Luhačovice, Jižní Morava Luhačovic 2023 v zimě v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům, v délce 22 dní - 21 nocí. Tento pobyt v Luhačovicích je aktuálně volný v termínu: neděle 19. únor až neděle 12. březen 2023 s vlastní dopravou a termínem za 10 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Luhačovicích za aktuální cenu 55545,- Kč. Toto ubytování v Luhačovicích nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, zimní Last Minute, pobytové, lázeňské. Hodnocení ubytování v Jurkovičův Dům je 4.8 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 10 předchozích návštěvníků.


Jurkovičův Dům
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 55 545 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Zobrazeno 1-10 z 803 nalezených

Ubytování v Luhačovicích 2023/2024 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Luhačovicích podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Luhačovic vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Luhačovicích vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si v Luhačovicích žádný vhodný pobyt? Můžete se zkusit ubytovat v chatách, chalupách a chaloupkách v Luhačovicích a dalších oblíbených lokalitách v České republice Ubytování chalupy 2023.

Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Vysočina recenze nebo Znojmo recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Adršpach recenze případně Bedřichov recenze.


Termíny ubytování v Luhačovicích můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2023 a 2024. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Luhačovice All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Luhačovic - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Luhačovicích - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Luhačovicích podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Luhačovicích s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2023 a 2024 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Luhačovicích.