Lázně|Dovolená|Ubytování|Wellness

Ubytování v Luhačovicích s recenzemi

Ubytování Luhačovice s nejlepšími recenzemi 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2022. Luxusní ubytování v Luhačovicích. Dovolená Luhačovice pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2022.

Ubytování v Luhačovicích s recenzemi 2022

Ubytování v Luhačovicích na jaře 2022 v hvězdičkovém ubytovacím zařízení Vila Valaška v regionu Luhačovice, Jižní Morava v délce 8 dní - 7 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od neděle 29. května 2022 do neděle 5. června 2022 s vlastní dopravou od za 7 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou plná penze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Vila Valaška na základě 18 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Luhačovicích s recenzemi, jarní Last Minute, pobytové, lázeňské levně, v aktuální ceně 18340,- Kč.
Vila Valaška
★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Lednička
  • Golf
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
 
  • 18 340 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (18 hodnocení)

Nejnovější recenze: Vše v naprostém pořádku

Dovolená Luhačovice, Jižní Morava Luhačovic 2022 na jaře v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům, v délce 8 dní - 7 nocí. Tento pobyt v Luhačovicích je aktuálně volný v termínu: neděle 29. květen až neděle 5. červen 2022 s vlastní dopravou a termínem za 7 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Luhačovicích za aktuální cenu 17850,- Kč. Toto ubytování v Luhačovicích nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, jarní Last Minute, pobytové, sportovní, lázeňské, vhodné pro seniory levně. Hodnocení ubytování v Jurkovičův Dům je 4.8 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 10 předchozích návštěvníků.
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 17 850 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Nejnovější recenze: Klid A pohoda

Ubytování v Luhačovicích v létě 2022 v hvězdičkovém ubytovacím zařízení Vila Valaška v regionu Luhačovice, Jižní Morava v délce 4 dní - 3 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od čtvrtka 2. června 2022 do neděle 5. června 2022 s vlastní dopravou od za 11 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Vila Valaška na základě 18 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Luhačovicích s recenzemi, letní Last Minute, pobytové, lázeňské levně, v aktuální ceně 8760,- Kč.
Vila Valaška
★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Lednička
  • Golf
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
 
  • 8 760 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (18 hodnocení)

Nejnovější recenze: Vše v naprostém pořádku

Dovolená Luhačovice, Jižní Morava Luhačovic 2022 v létě v hvězdičkovém ubytovacím zařízení Vila Valaška, v délce 4 dní - 3 nocí. Tento pobyt v Luhačovicích je aktuálně volný v termínu: čtvrtek 2. červen až neděle 5. červen 2022 s vlastní dopravou a termínem za 11 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Luhačovicích za aktuální cenu 8550,- Kč. Toto ubytování v Luhačovicích nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, letní Last Minute, pobytové, lázeňské levně. Hodnocení ubytování v Vila Valaška je 4.8 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 18 předchozích návštěvníků.
Vila Valaška
★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Lednička
  • Golf
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
 
  • 8 550 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (18 hodnocení)

Nejnovější recenze: Vše v naprostém pořádku

Ubytování v Luhačovicích v létě 2022 v hvězdičkovém ubytovacím zařízení Vila Valaška v regionu Luhačovice, Jižní Morava v délce 8 dní - 7 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od neděle 19. června 2022 do neděle 26. června 2022 s vlastní dopravou od za 28 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou plná penze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Vila Valaška na základě 18 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Luhačovicích s recenzemi, letní Last Minute, pobytové, lázeňské levně, v aktuální ceně 18340,- Kč.
Vila Valaška
★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Lednička
  • Golf
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
 
  • 18 340 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (18 hodnocení)

Nejnovější recenze: Vše v naprostém pořádku

Dovolená Luhačovice, Jižní Morava Luhačovic 2022 v létě v hvězdičkovém ubytovacím zařízení Vila Valaška, v délce 6 dní - 5 nocí. Tento pobyt v Luhačovicích je aktuálně volný v termínu: neděle 19. červen až pátek 24. červen 2022 s vlastní dopravou a termínem za 28 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Luhačovicích za aktuální cenu 10870,- Kč. Toto ubytování v Luhačovicích nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, letní Last Minute, pobytové, lázeňské levně. Hodnocení ubytování v Vila Valaška je 4.8 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 18 předchozích návštěvníků.
Vila Valaška
★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Lednička
  • Golf
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
 
  • 10 870 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (18 hodnocení)

Nejnovější recenze: Vše v naprostém pořádku

Ubytování v Luhačovicích v létě 2022 v hvězdičkovém ubytovacím zařízení Vila Valaška v regionu Luhačovice, Jižní Morava v délce 8 dní - 7 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od neděle 19. června 2022 do neděle 26. června 2022 s vlastní dopravou od za 28 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou plná penze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Vila Valaška na základě 18 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Luhačovicích s recenzemi, letní Last Minute, pobytové, lázeňské levně, v aktuální ceně 19740,- Kč.
Vila Valaška
★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Lednička
  • Golf
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
 
  • 19 740 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (18 hodnocení)

Nejnovější recenze: Vše v naprostém pořádku

Dovolená Luhačovice, Jižní Morava Luhačovic 2022 v létě v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům, v délce 8 dní - 7 nocí. Tento pobyt v Luhačovicích je aktuálně volný v termínu: neděle 26. červen až neděle 3. červenec 2022 s vlastní dopravou a termínem za 35 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Luhačovicích za aktuální cenu 20335,- Kč. Toto ubytování v Luhačovicích nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, letní , pobytové, s výlety, lázeňské, vhodné pro seniory. Hodnocení ubytování v Jurkovičův Dům je 4.8 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 10 předchozích návštěvníků.
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 20 335 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Nejnovější recenze: Klid A pohoda

Ubytování v Luhačovicích v létě 2022 v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Jurkovičův Dům v regionu Luhačovice, Jižní Morava v délce 4 dní - 3 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od čtvrtka 30. června 2022 do neděle 3. července 2022 s vlastní dopravou od za 39 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Jurkovičův Dům na základě 10 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Luhačovicích s recenzemi, letní , pobytové, sportovní, lázeňské, vhodné pro seniory levně, v aktuální ceně 12075,- Kč.
Jurkovičův Dům
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Tenis
  • Golf
  • Hotelová restaurace
 
  • 12 075 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (10 hodnocení)

Nejnovější recenze: Klid A pohoda

Dovolená Luhačovice, Jižní Morava Luhačovic 2022 v létě o prázdninách v hvězdičkovém ubytovacím zařízení Vila Valaška, v délce 6 dní - 5 nocí. Tento pobyt v Luhačovicích je aktuálně volný v termínu: neděle 3. červenec až pátek 8. červenec 2022 s vlastní dopravou a termínem za 42 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Luhačovicích za aktuální cenu 11140,- Kč. Toto ubytování v Luhačovicích nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, letní , pobytové, lázeňské levně. Hodnocení ubytování v Vila Valaška je 4.8 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 18 předchozích návštěvníků.
Vila Valaška
★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Lednička
  • Golf
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
 
  • 11 140 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (18 hodnocení)

Nejnovější recenze: Vše v naprostém pořádku


Zobrazeno 1-10 z 261 nalezených

Ubytování v Luhačovicích 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Luhačovicích podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Luhačovic vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Luhačovicích vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si v Luhačovicích žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Rokytnice nad Jizerou recenze nebo Rožnov recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Špindlerův Mlýn recenze 2022/2023? Pokud preferujete ubytování tipu First Minute, vyberte si například Šumava recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR 2022.


Termíny ubytování v Luhačovicích můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2022 a 2023. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Luhačovice All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Luhačovic - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Luhačovicích - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Luhačovicích podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Luhačovicích s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2022 a 2023 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Luhačovicích.